Bouw Info

Voor uw woning & Tuin

Veel verschillende soorten liften

Liften zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Dat is logisch. Misschien is de bekendste wel de lift in een appartement of een flat waarbij mensen naar een hoger of lager niveau worden verplaatst. Wellicht maakt u hier zelf regelmatig gebruik van.

personenliftHet is in ieder geval de meest bekende lift. Er zijn echter ook nog vele andere soorten liften die voornamelijk gebruikt worden in bedrijven. Neem nu een werkplaats, waar de hogere voorraad van de onderdelen op een hoger niveau liggen. Deze goederen moeten natuurlijk naar beneden verplaatst worden zodat de werknemer hiermee aan de slag kunnen en deze materialen kunnen monteren.

Hier worden ook vaak liften voor gebruikt. Dit zijn natuurlijk niet de liften die vergelijkbaar zijn met het type die in een appartement of een flat geïnstalleerd worden. Dit zijn speciale liften die hiervoor ontwikkeld zijn, ze worden ook wel een goederenlift genoemd. Deze liften kunnen veel te bieden hebben voor het bedrijfsleven.

Nieuwe werkplaats

Wanneer er een nieuw magazijn of een hele nieuwe werkplaats gemaakt wordt, dan denkt men hier van te voren graag goed over na. Een dergelijke lift is natuurlijk een flinke investering en het moet goed aansluiten bij het bedrijf. Een Metalced goederenlift wordt in sommige gevallen ook gebruik in de horeca. Denk bijvoorbeeld aan de keuken die op een andere verdieping is geplaatst, een goederenlift kan helpen om alle maaltijden e.d. nog een ander niveau te tillen. In zo’n toepassing spreken we vaak over een horecalift. Alhoewel de meeste mensen bij een lift denken aan iets dat in een appartementencomplex of een flat ge├»nstalleerd wordt, zijn er vele verschillende toepassingen in bedrijven voor liften.


Categorised as: Uncategorized


Comments are closed.